logo bergstijgers

STAGE HOOGGEBERGTETREKKER 2018 : volzet

Datum cursus: 
zaterdag, 14 juli, 2018 - 17:09 tot zaterdag, 21 juli, 2018 - 17:09

 

Nadat je de cursus hooggebergtetrekker hebt gevolgd, kan je je vaardigheden en kennis vervolmaken tijdens een stage in het Stubaital, Oostenrijkse Alpen. Al het aangeleerde wordt uitgebreid geoefend tijdens deze week. Onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers zal je, met toenemende zelfstandigheid, tochten voorbereiden, uitvoeren en evalueren.

 

Prijs : 600 €. Inbegrepen zijn : overnachting in berghutten op basis van halfpension, stafkaart van het gebied, begeleiding, huur klettersteigsetje, gordel en helm. Niet inbegrepen zijn transport van en naar Oostenrijk, middagmaal, dranken, persoonlijke uitgaven, overnachting 21 – 22 juli voor cursisten, die pas op zondag naar huis wensen te rijden. (Er kan in het dal gekampeerd worden).

Voorwaarden :

  • Cursus hooggebergtetrekker gevolgd hebben,
  • goede fysieke conditie hebben, er zijn geen medische bezwaren
  • lid zijn van de Natuurvrienden-bergstijgers met verzekering Bergsport.
  • Minimaal aantal deelnemers : 6.
  • Lees ook de algemene voorwaarden

 

Inschrijven

Vul het formulier in  en stort  voor 15 april een voorschot 100, - €  op rekening BE45 0010 4658 0789 van Bergstijgers Cursussen, Antwerpen,  met vermelding"stage bergtrekker" en je naam.   Betaal voor 1 juni het resterend bedrag  van 500,- €  op dezelfde rekenining.

Info : Eddy Veraghtert (veraghtert.eddy@telenet.be)