logo bergstijgers

Initiatie sneeuw- en lawinekunde

Datum cursus: 
woensdag, 14 februari, 2018 - 14:00 tot zaterdag, 17 februari, 2018 - 14:00

3 Intense dagen les en oefeningen in sneeuwkunde, lawinepreventie- en redding, winterbivak, oriëntatie, tochtvoorbereiding en spooraanleg in de winterse bergen

- Deze initiatie is onderdeel van de ‘wintermodule’ van de Cursus Alpinist 2017-2018.
- Ook niet-alpinisten kunnen aan deze initiatie deelnemen: goede fysieke conditie én houden van vrieskou en sneeuw zijn wel een voorwaarde tot deelnemen.
- Deze module gaat door tijdens de ‘Wintervakantie’ die CLIMB/Bergstijgers organiseren tijdens de krokusvakantie in Holzgau. Ze is dus combineerbaar met een week wintervakantie, eventueel zelfs met de hele familie, in het prachtige skigebied Lech- Arlberg.

Wanneer?  woensdag 14 februari (namiddag) – zaterdag 17 februari 2018 (krokus)
Waar?  Holzgau/Lechtaler Alpen, Oostenrijk

Voorwaarden:


Prijs:
   100,- €    Inbegrepen: begeleiding, lesmateriaal en lawinenuitrusting; voeding en eventuele overnachting in hut niét inbegrepen

Inschrijven:  vul het formulier in en stort  100, - €  op rekening BE45 0010 4658 0789 van Bergstijgers Cursussen, Antwerpen.  met vermelding"lawine" en je naam. 

Uiterste inschrijvingsdatum :   31 januari: inschrijven is formulier inzenden EN betalen.  De inschrijing wordt vervroegd afgesloten als het maximum aantal deelnemers bereikt is.

Meer info :  wilfried.meulenbergs@bergstijgers.org

 

Locatie: 
Holzgau 6654 Holzgau
AT

Inschrijvingsformulier Initiatie Sneeuw en Lawine

Persoonlijke gegevens
Algemene voorwaarden