logo bergstijgers

Wintervakantie Krokus 2018 : inschrijving afgesloten.

Datum activiteit: 
zaterdag, 10 februari, 2018 tot zaterdag, 17 februari, 2018
Uren: 
17:00
Omschrijving: 
Inschrijvingen AFGESLOTEN!
 Voor meer info: climb@bergstijgers.org
Na de ervaringen en successen van de CLIMB wintervakanties de afgelopen jaren en de vraag van tal van leden organiseren de Bergstijgers een nationale wintervakantie.
We trekken naar het sneeuwzekere Oostenrijkse Lechtall nabij het hoog gelegen skigebied Warth-Schröcken en Arlberg met 87 liften en 305km Pisten, nog maar te zwijgen van de tal van alternatieve skigebiedjes in de streek.
Maar je leest het goed, het is geen skivakantie maar een wintervakantie waar iedereen vrij is om te doen wat hij wil. De bergtrekker, langlaufer of persoon op zoek naar rust kan er met gemak zijn weg vinden. Kilometers langlaufroutes, winterberghutten, ski, sneeuwraketten en langlaufverhuur, skischolen, rodelbanen,… zijn allen op jouw vakantiegenot voorzien.
Ook de kindjes van alle leeftijden kunnen er van hun vakantie genieten. Climb verzorgt wat amusement en activiteit. Ideale streek voor eerste ski ervaring, eindeloos sleeën, sneeuwmannen maken, chocomelk drinken enz.
Kortom iedereen mag en kan mee ☺
 
Datum
10/02 tot 17/02/2017
Waar: Holzgau, Lechtall Oostenrijk, +- 800km
 
Voorwaarde deelname
lid natuurvrienden bergstijgers met aangepaste verzekering aan je activiteit (pisteskiën, bergwandelen, winterbeklimming, tourskiën, ...)
 
Kostprijs:
tot en mét 30 jaar = 280€ p.p.
+30 jaar = 320 € p.p.
-2j op 10/02/18 = Gratis
2-8j op 10/02/18 = 150€ p.p
(spaarplan of sociaal tarief mogelijk)
In de prijs zit: verblijf “vol pension”: alle maaltijden (samen koken), annulatieverzekering en reisverzekering voor de reis.
 
Vervoer
ecologische manier door maximaal carpoolen of bij voldoende interesse zal er een bus / minibusjes in gelegd worden welke lokaal ter beschikking zal blijven. Lokaal is er door de sneeuw en locatie niet zo veel parkeerplaats voor handen. Goed bereikbaar, ook bij hevige sneeuw.
Plaatsen zijn beperkt tot 50 personen, vol is vol en dan kom je op een wachtlijst
 
Slapen
We slapen allen gezamenlijk in één huis met verschillende kamers van verschillende grote (geen hotel kamers! Bergstijgers stijl!), koken samen op vaste tijdstippen, doen de afwas samen, spreken onderling af wie wat wil doen, concept Bergstijgers paaskamp en Zomervakantie.
 
Inschrijving:
Inschrijven zijn afgesloten.
Voor meer info mail climb@bergstijgers.org
 
 
Lechtal Holzgau
AT