bergstijgers climb

Fontainebleau samen koken en eten

Datum activiteit: 
woensdag, 29 mei, 2019 tot maandag, 3 juni, 2019
Uren: 
19:00
Omschrijving: 

Zoals elk jaar gaan we met het Hemelvaartweekend naar Fontainableau om te gaan boulderen, wandelen, fietsen, ... gezellig samen zijn in de prachtige bossen van Font! Ook CLIMB is uiteraard van de partij. We gaan samen koken en eten.

OVERNACHTING: zelf te reserveren via de website van de Bergstijgers is VERPLICHT!! Vol is vol.
https://bergstijgers.org/nationaal/activiteiten/fontainebleau-2019

Er is geen klimschool. Afspraken om te te klimmen of te wandelen worden ter plaatse gemaakt. Programma zie website.

ETEN en DRINKEN met CLIMB:
Elke dag kan je samen met CLIMB mee eten. Alle leeftijd toegelaten. €10 per dag = ontbijt, picknick en warme avondmaal.
Vanaf donderdag ochtend tot en met zondag middag, samen eten mogelijk.
4 dagen = €40
Kind €30
Cash te betalen aan Lisa.
Er wordt een beurtrol afgesproken voor de inkopen, om 's morgens brood te gaan kopen, koken en de afwas. We verwachten van IEDEREEN een inzet.
Laat boodschap hier achter of mail, als je wil mee eten, met exact welke dagen en Vegi of andere specialekes. Kind of Volwassen.

MEEBRENGEN: kampeerstoel, bord, bestek, beker, brooddoos, eigen tussendoortjes, tent, slaapgerief, klimschoenen, warme kledij voor 's avonds, zonnecreme, tekentang, crashpad, goed humeur, klimkledij, slackline, gezelschapspelletjes, frisbee, kubb, zonnebril,..
Er wordt een pot gelegd voor wie alcohol samen wil kopen.

VERZEKERING:
Je kan enkel deelnemen als je lid bent van de NV-Bergstijgers met de juiste verzekering, aangepast aan je activiteiten. De juiste keuze is je eigen verantwoordelijkheid. Kinderen waarvoor geen bijdrage werd betaald, zijn ook niet verzekerd.
Alle Natuurvrienden zijn welkom, maar zijn niet verzekerd om aan de activiteiten deel te nemen.

BELANGRIJK
Het aantal plaatsen is beperkt ! Reserveer tijdig: eerst is eerst ! Als het weekend volgeboekt is wordt de inschrijving afgesloten ook vóór de uiterste datum. Hierover is geen discussie mogelijk: vol is vol!
Het gereserveerde terrein is voorbehouden aan leden Bergstijgers die vooraf inschreven !
Om met de auto op de camping te komen heb je een magnetische kaart nodig om de slagboom te openen. Je kan die kaart aan de eigenaar vragen mits een waarborg van 20,-.
Het bureel van de camping sluit om 22 u. Na dat uur kan je met de auto niet op het terrein.
Milly bereik je door even voorbij Charles de Gaulle, de A 104 (de "Francilienne") te volgen richting Marne-la-Vallée volgen tot de A4. Dan een 5 km richting Parijs en afslaan op de N 104 en naar Melun rijden. Vervolgens Barbizon, Arbonne richting Milly-la-Forêt, de A6 over en dan opletten voor de wegwijzer voor de camping "La Mussardière", links afslaan. (Aan het grote hotel "Le Coquibus" ben je te ver gereden, je hoeft dus niet tot in Milly zelf te rijden).

Fountainebleau
Route des Grandes vallées
91490 Milly-la-foret
BE