bergstijgers aalst

Wandel- en fietsweekend Essen

Datum activiteit: 
vrijdag, 21 juni, 2019 tot zondag, 23 juni, 2019
Uren: 
17:00
Omschrijving: 

 

Natuurvriendenhuis De Nieuwe Berk in Essen ligt geborgen tussen het groen van de Kalmthoutse Heide, het Arboretum en de Wildertse Duintjes.
Wie van cultuur houdt, kan een kijkje nemen in een echte bakkersmolen, het Suske en Wiske Kindermuseum of het unieke Karrenmuseum. Maar De Nieuwe Berk is vooral dé uitvalsbasis voor wie van wandelen en fietsen houdt. Fiets een van onze Ecocyclotochten of kies uit de brede waaier van wandel- en fietstochten in de streek. Of boek het arrangement ‘Grenzeloos fietsen en wandelen’ en geniet van enkele dagen rust en fietsplezier en een uitgebreide map met extra fiets- en wandeltochten.
In de Nieuwe Berk krijg je een herberg met lekkere snacks en frisse dranken op een mooi terras of in een aangename herberg. Een shop voor de trekkers, zodat ze niets ontbreken. Een uitgekiende camping voor trekkers allerhande. Mooie logies in onze budgetvriendelijke hotelaccommodatie. En zoveel meer ....
Onze afdeling reserveerde voor dit weekend een aantal kamers (voor ongeveer 20 personen) . Verkies je liever in een tentje te slapen , dan is de trekkersweide misschien iets voor jou !

Prijs:
inclusief 2 overnachtingen, 2 ontbijten en 2 buffetdiners in een
1-persoonskamer : 166 euro
2-persoonskamer : 266 euro (of 133 euro / pers)
3-persoonskamer : 356 euro (of 119 euro/pers)
Verkies je te overnachten in je eigen mini-tent op de trekkersweide ? 64 euro

SNEL INSCHRIJVEN is noodzakelijk om de optie van deze reservering te behouden !

Wil je er even tussenuit , wandelen en / of fietsen , schrijf dan zo vlug mogelijk in door overschrijving van het desbetreffende bedrag met vermelding van type kamer of tent ! Zeker voor 1 februari 2019 !
IBAN BE12 0011 5527 9292
BICC : GEBABEBB

Natuurvriendenhuis De Berk
Oude Baan 110
2910 Essen , Antwerpen
Antwerpen BE